Huisregels

 1. Het management van de Arcade Arena behoudt het recht om de toegang te weigeren aan individuen of groepen die voor overlast zorgen.
 2. Alle bezoekers dienen gehoor te geven aan de aanwijzingen van het personeel van de Arcade Arena.
 3. Personen die de huisregels overtreden kunnen een toegangsverbod krijgen van de Arcade Arena.
 4. De Arcade Arena verwelkomt iedereen, maar bezoekers jonger dan 16 jaar dienen onder toezicht te staan van een volwassene.
 5. Houd er rekening mee dat de Arcade Arena beveiligingscamera's heeft geïnstalleerd.
 6. Speelkaarten blijven tot 12 maanden na de laatste oplaadbeurt geldig.
 7. Roken en het meebrengen van eigen eten en drinken zijn niet toegestaan binnen de Arcade Arena. Ook het gebruik en bezit van alcohol en drugs en het meevoeren van wapens binnen Arcade Arena zijn verboden.
 8. Huisdieren zijn niet toegestaan.
 9. Tickets en speeltegoeden op speelkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
 10. Ticketprijzen kunnen niet worden gereserveerd of geruild.
 11. Als een van de automaten in de Arcade Arena niet correct functioneert, zal het tegoed worden teruggeplaatst op de speelkaart. Elk toestel is voorzien van meerdere technische meters, waardoor de Arcade Arena altijd de juiste gegevens kan achterhalen.
 12. Arcade Arena personeel is gemachtigd om fraude te controleren.
 13. Uit veiligheidsoverwegingen zijn gezichtsbedekkende kleding, accessoires en hoofddeksels niet toegestaan in de Arcade Arena.
 14. De Arcade Arena is niet verantwoordelijk voor diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen en/of speelkaarten.
 15. In geval van vernieling, diefstal, verstoring van de orde en/of seksuele intimidatie zal er altijd aangifte worden gedaan bij de politie.
 16. Bij het verlaten van de locatie worden bezoekers verzocht geen overlast te veroorzaken met betrekking tot de omwonenden.
 17. Neem contact op met onze klantenservice via info@arcade-arena.nl in geval van klachten.

Huisregels al gelezen, maar wil je meer weten? Voor uitgebreide informatie kun je het beste terugkeren naar Arcade Arena gamehal hoofdpagina. Benieuwd naar wie we zijn en wat ons drijft? Ontdek meer over ons. En vergeet niet de aantrekkelijke prijzen van onze player cards eens te bekijken!